Over Bouwbedrijf Bastion

Zorgen dat klanten blij zijn, verwachtingen overtreffen, 100% transparantie, zorgvuldige communicatie en bovenal: vakwerk waar we trots op zijn. Dát is Bouwbedrijf Bastion. 

Een bouwproject hoeft geen frustratie te zijn, maar kan een goed gepland proces zijn met heldere communicatie en planning. Dit weten we, want we brengen het dagelijks in de praktijk! En onze klanten delen deze ervaring. 

Ons Team 

Een bouwbedrijf is zo goed als de mensen die er werken. Bij Bouwbedrijf Bastion zijn we trots op onze mensen! En als we aanvullingen zoeken voor ons team dan zoeken we naar getalenteerde mensen die vakwerk willen leveren met oog voor detail én met oog voor onze klanten.   

We kunnen blind op elkaar vertrouwen en alle vakmensen delen onze visie op hoe je met elkaar omgaat. Noem het werken volgens afspraak; wij noemen het Puur Achterhoeks Bouwen. We leveren alleen topkwaliteit, we zijn pas tevreden als het resultaat staat als een huis en het proces verlopen is zoals we hadden afgesproken. Dáár staan we voor.

arrow_upward