BSO Loods-X in Groenlo

 

Wat jarenlang een autoshowroom was, is nu onderdeel van BSO Pindakaas: Loods X. Een totaal ander gebruik, andere gebruikers en natuurlijk ook gewoon de eisen van de tijd: het vergde een metamorfose. Op het gebied van indeling, inrichting en afwerking. Wij pakten het graag aan. 

We verrichtten het metselwerk, we plaatsten aluminium buitenkozijnen en stalen binnenkozijnen. Die voorzagen we van stalen deuren. De puien zijn van veiligheidsglas en lopen helemaal van de vloer tot aan het plafond, dit om een transparante sfeer te creëren. 

We plaatsten scheidingswanden en legden een geïsoleerde ‘zwevende’ vloer. We monteerden de complete keuken en alle verlichting en plaatsten vensterbanken van geborsteld eikenhout. 

Loods X is een voor kinderen uitdagende buitenschoolse opvang, ingericht met verschillende hoeken waar kinderen kunnen ontdekken en experimenteren. Een Xperience die helemaal 2020 is. Er is een gezamenlijke ruimte en er zijn aparte ruimtes. Het is de complete beleving, uitdaging en Xperience, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 

En voor ons was het een uitdagende opdracht. We zijn er trots op dat wij hebben kunnen bijdragen aan een mooie plek voor een mooie organisatie! 

BSO Loods-X in Groenlo Bekijk project
Verbouw woning in Groenlo Bekijk project
Bedrijfshal met kantoren in 's-Heerenberg Bekijk project
Werktuigenberging in Barchem Bekijk project
Rosé kalverstal in Haaksbergen Bekijk project
arrow_upward