Accessoires

Horren

Niemand wil insecten in huis. Daarom hebben wij hoogwaardige horren die perfect bij jouw ramen en deuren passen. Onze werkwijze is gericht op een persoonlijke aanpak en een vlotte afhandeling, zodat jij snel kunt genieten van een insectenvrije leefomgeving.

Maatwerk

Bij het leveren van horren gaan we altijd in overleg met de klant om de gewenste kleur te bepalen. Nadat de kleurkeuze is gemaakt, stellen we een gedetailleerde offerte op. Na goedkeuring van de klant sturen we de offerte naar de producent, waarna de horren in productie worden genomen. Zodra de leverdatum bekend is, plannen we in overleg met de klant de levering en montage van de horren.

Soorten horren

Voor naar buiten draaiende ramen bieden we rolhorren aan, terwijl voor naar binnen draaiende ramen inzethorren beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we plissé rolhorren voor deuren. Hiermee zorgen we ervoor dat elke opening in jouw woning effectief beschermd is tegen insecten.

Zonwering

Met de screens en rolluiken uit ons assortiment kan de laatste fase naar het verhoogde wooncomfort worden gezet. Met screens en rolluiken houd je zowel het licht als de warmte van de zon tegen. We adviseren u graag over de beste keuze hierin, op basis van uw persoonlijke bouwplan.

Geschikt voor verschillende raamtypes

Onze horren zijn geschikt voor kunststof, houten of aluminium draaikiepramen. Belangrijk is om te weten dat onze horren niet voor alle aluminium ramen geschikt zijn. Daarom gaan we graag samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Kleurkeuze

Onze inzethorren zijn verkrijgbaar als maatwerk en worden standaard geleverd in de kleuren Ral 9001, Ral 9010 en Ral 7016. Tegen een meerprijs is ook een Ral-kleur naar keuze mogelijk. Onze EVR rolhor is geschikt voor draairamen en kan ook op het beleg van dakramen worden geplaatst. De beschikbare kleuren zijn Ral 9001, Ral 9010 en Ral 7016, zonder structuur.

Hoogwaardige materialen en onderhoudsgemak

Onze horren zijn vervaardigd van duurzaam aluminium en voorzien van een polyester gaas. Daarnaast maken we gebruik van diverse kunststof onderdelen om de horren stevig en functioneel te maken. Om de perfecte pasvorm te garanderen, meten we de ramen en deuren ter plekke in. Het liefst installeren we de horren zelf, zodat we de ramen nauwkeurig kunnen afstellen.

Onderhoud van de horren is eenvoudig. Inzethorren kunnen onder een handdouche worden afgespoeld, terwijl rolhorren afneembaar zijn met een zachte natte doek.

Garantie en service

We willen natuurlijk dat jij tevreden bent en daarom bieden we een garantietermijn van 12 maanden op onze horren. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de horren, dan staan we klaar om het probleem op te lossen en de garantie te waarborgen.

Ook het gemak van horren ontdekken?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij voortaan insectvrij kunt genieten van jouw woning of bedrijfspand.

Raambekleding - EasyFit

Met EasyFit raambekleding bieden we een eenvoudige en praktische oplossing voor openslaande ramen en deuren. Het EasyFit frame is speciaal ontworpen om op een zeer gemakkelijke manier gemonteerd te kunnen worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de magneetstrip aan de achterzijde van het frame, waarmee het stevig op zijn plaats blijft zitten.

Het handige van het EasyFit frame is dat het ook op een eenvoudige manier te verwijderen is. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je het raam wilt reinigen. Je kunt het frame moeiteloos loskoppelen en weer terugplaatsen, zonder gedoe of ingewikkelde montage.

Met EasyFit plissé kun je kiezen voor een honingraatplissé of jaloezie, die in het frame wordt gemonteerd. Dankzij het U-profiel waarin de raambekleding is opgesloten, kan er geen licht vanaf de buitenzijde door het frame komen. Dit zorgt ervoor dat de EasyFit plissé zowel verduisterend als isolerend werkt. Zo kun je genieten van een aangename sfeer in huis, met controle over de hoeveelheid licht en privacy die je wenst.

Naast EasyFit plissé bieden we ook EasyFit jaloezieën aan. Deze jaloezieën passen perfect in het EasyFit frame en kunnen eenvoudig bediend worden om de lichtinval en de gewenste mate van privacy te regelen. Met de strakke uitstraling en functionaliteit van EasyFit jaloezieën creëer je een stijlvolle en praktische oplossing voor je raambekleding.

 

Maak je huis of pand compleet met EasyFit

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je inspireren door de mooie en praktische oplossingen die EasyFit te bieden heeft.