Aluminium

Kozijnen

Geen zorgen

Na het inventariseren van jouw wensen stellen we een gedetailleerde offerte op. Na jouw goedkeuring nemen we contact op met de producent en worden de kozijnen in productie genomen. Zodra de leverdatum bekend is, stemmen we dat met jou af en zorgen we voor een soepele levering en montage van de kozijnen. Gedurende het hele proces houden we je op de hoogte van de voortgang.

Ontdek de voordelen van aluminium kozijnen en maak een weloverwogen keuze voor jouw woning of bedrijfspand:

De aluminium kozijnen die wij leveren en monteren zijn sterk, stevig en duurzaam. Aluminium heeft een lange levensduur en is oneindig recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzame keuze voor jouw woning. Met onze aluminium kozijnen kies je voor kwaliteit en een milieuvriendelijke oplossing.

Deze kozijnen hebben een slank profiel. Dit zorgt voor een moderne uitstraling van jouw woning. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig. Ze zijn licht van gewicht en toch erg sterk, wat ze bijzonder geschikt maakt voor grote ramen of glazen puien.

Kozijnen van aluminium zijn thermisch isolerend, vooral in combinatie met het juiste glas. De profielen zijn professioneel gescheiden aan de binnen- en buitenkant, waardoor warmteverlies minimaal is. Afhankelijk van de inbouwdiepte en serie kunnen de kozijnen worden voorzien van isolatieglas HR++  of HR+++  . Isolatieglas HR+++ wordt steeds vaker gekozen bij de bouw van woningen vanwege de superieure isolatie. Dit resulteert in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot.

Wij snappen als geen ander dat kozijnen de stijl van jouw woning moeten complementeren. Of je nu een moderne, traditionele of klassieke woning hebt, bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan ontwerpen. Van strakke en moderne vormen tot rond en klassiek, we bieden diverse opties om ervoor te zorgen dat jouw kozijnen perfect passen bij de architectuur van jouw huis.

Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je precies kunt kiezen wat bij jouw smaak en stijl past. Met profielen in Ral-Kleur Hoogglans, Ral-Kleur Glans, Ral-Kleur Fijnstructuur en Ral-Kleur Mat bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Bovendien kun je ervoor kiezen om de profielen aan de binnenkant van de kozijnen een andere kleur te geven dan aan de buitenkant. Hierdoor kun je de kleuren perfect afstemmen op zowel het interieur als de buitenkant van jouw woning. Naast de kleur- en afwerkingsopties bieden we ook aluminium kozijnen in steellook, voor een wat modernere en industriële uitstraling.

Bij ons geldt een volledige service. We kunnen kozijnen leveren en monteren, maar je kunt ook alleen de kozijnen bij ons bestellen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, we hebben oplossingen voor elke situatie. Het plaatsen van kunststof kozijnen is relatief eenvoudig en kan zonder veel gedoe worden gedaan. Je kunt bijvoorbeeld gewoon in jouw huis blijven terwijl we de kozijnen vervangen

Het voordeel van aluminium kozijnen is dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben, aangezien aluminium een uiterst duurzaam en stevig materiaal is. Ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd met water en een neutraal schoonmaakmiddel. Het gebruik van een mild, niet-schurend reinigingsmiddel is voldoende om ze in optimale staat te houden. Door regelmatig schoon te maken, behoud je de frisse uitstraling van je kozijnen en blijven ze langdurig mooi.

Geïnteresseerd in
aluminium kozijnen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We adviseren jou graag over de aluminium kozijnen die jouw woning of pand compleet maken.