Over

Bastion

Bouwbedrijf Bastion

aan comfort

Wij zijn Bouwbedrijf Bastion. Onze passie is om mensen blij te maken met hun eigen huis, om hun dromen en wensen waar te maken en om hun huis toekomstbestendig te maken. Ons bedrijf bestaat uit een team van vakmensen die onze passie delen.

We geloven dat ons vakmanschap en jarenlange ervaring de sleutel zijn tot het leveren van kwaliteit in alles wat we doen. We willen niet alleen betrouwbaar bouwen, maar ook oplossingsgericht werken, om zo de beste resultaten voor onze klanten te behalen. 

Wij stemmen alle fasen van het bouwproject goed met jou af, zodat wij dát kunnen doen wat nodig is om jouw woon- of werkcomfort te vergroten. Vakwerk afleveren op een persoonlijke, transparante en oplossingsgerichte manier. Dat vinden we belangrijk bij Bastion. 

De kracht van

persoonlijke aanpak

Wat maakt ons anders? Bij Bastion is elke klant uniek en daarom staat een persoonlijke aanpak centraal. We willen weten wat belangrijk is voor onze klanten en hun behoeften begrijpen. Daar passen we onze aanpak op aan. Zo maken we er samen iets moois van.

Vakwerk door

vakmensen

Goed en mooi werk afleveren, daar staan wij voor. We hebben de kennis en vaardigheden om jouw woning of bedrijfspand te transformeren en het comfort te vergroten. Of je nu een verbouwing, aanbouw, houtskeletbouw, kozijnen of gevelbekleding nodig hebt, wij leveren maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Altijd gericht op kwaliteit. En dat levert tevreden klanten op.

Transparant van

begin tot eind

We zijn er om naar jou te luisteren, jouw visie te begrijpen en jouw bouwproject tot een succes te maken. En daarin zijn we vanaf het begin duidelijk en open in. We bespreken eerlijk wat wel en niet mogelijk is en beschrijven alles tot in detail in de offerte zodat je weet wat je kan en mag verwachten. Zo voorkomen we budgetoverschrijdingen, teleurstellingen en tijdverlies. Als klant weet je op deze manier waar je aan toe bent.  

Altijd

oplossingsgericht

Niet altijd gaat alles zo als je vooraf hebt bedacht of gepland. Je bouwt of verbouwt immers niet dagelijks. Soms heb je een bepaalde wens in gedachten maar is dit budgettair niet mogelijk. Of heb je een bepaalde keuze gemaakt die tijdens het (ver)bouwproject toch tegenvalt. Wij geloven in het denken in mogelijkheden. Adviseren wat er wel kan binnen jouw budget. Meedenken hoe we toch tot een creatieve oplossing kunnen komen. Kortom, keuzes zo aan te passen dat het wel leidt tot het bereiken van het gewenste resultaat. Jouw bouwpartner die meedenkt en adviseert. Voor en tijdens het bouwproces.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw wensen. Samen bouwen we aan een comfortabele toekomst. Bastion bouwt aan comfort.