De kunststof kozijnen expert in Gelderland & Overijssel

De kunststof kozijnen expert in Gelderland & Overijssel

Op zoek naar kunststof kozijnen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, comfort en veiligheid? Gecombineerd met persoonlijke service en transparant advies afgestemd op jouw wensen.
Profiteer van de ISDE subsidie 2024 voor kunststof kozijnen met HR++ en triple Glas.

Vrijblijvend offerte voorstel in 4 simpele stappen

In 2 minuten ben je klaar! | Wij zorgen voor de beste deal

Subsidiemogelijkheid

Profiteer van de ISDE subsidie 2024 voor kunststof kozijnen met HR++ en triple Glas

Hoogste kwaliteit

Onze kozijnen hebben de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Ze bieden jou comfort en veiligheid.

Ruim 10 jaar garantie

Onze kunststof kozijnen hebben een lange levensduur, met de zekerheid van 10 jaar garantie.

Persoonlijke aanpak

Wij luisteren goed naar jouw wensen. We bieden verschillende designs geheel in lijn met jouw behoeften.

Kies voor kunststof kozijnen

En profiteer van vele voordelen

Onze kunststof kozijnen zijn betaalbaar, bijna onderhoudsvrij en bieden uitstekende isolatie. Ze zijn duurzaam en gaan decennialang mee. Voor het schoonmaken van je ramen en deuren raden we aan om geen agressieve of schurende schoonmaakmiddelen te gebruiken. Regelmatig reinigen met water en een neutraal schoonmaakmiddel is voldoende om je kunststof kozijnen in optimale staat te houden.

Wat kan je verwachten bij Bouwbedrijf Bastion?

1.
Wensen inventariseren.

We beginnen met het zorgvuldig luisteren naar je wensen, waarbij we jouw voorkeuren voor design, comfort en functionaliteit in kaart brengen.

2.
Persoonlijk advies & offerte.

Op basis van jouw wensen bieden we advies over de beste opties qua vorm, kleur en design. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte.

3.
Productie & planning.

Na jouw goedkeuring gaan de kozijnen in productie. We houden je op de hoogte van de voortgang en plannen samen een geschikte leverdatum.

4.
Levering & montage.

Op de afgesproken datum leveren wij de kozijnen. Wij bieden ook de mogelijkheid om de kozijnen door onze vakmensen te laten plaatsen. Daarbij zorgen we voor minimale overlast en maximale tevredenheid.

Wat zijn de opties voor kleur en afwerking?

Ontdek de veelzijdige opties in kleur en afwerking van onze kunststof kozijnen. Kies uit profielen zonder houtnerf in klassiek wit en crème, profielen met een realistische houtnerf, of ga voor een moderne automotive finish. Onze brede selectie omvat diverse kleuren en stijlen, afgestemd op jouw smaak. Bekijk de mogelijkheden zelf met onze handige kleurenwaaier en vind de perfecte match voor je woning.

”Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden en prijzen van onze kunststof kozijnen. Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen, belt één van onze adviseurs je binnen 24 uur op om je situatie te bespreken. 

Eén van onze experts belt je om de situatie te bespreken.

Ik wil mij laten adviseren door een expert

Uitleg van de ISDE subsidie in 2024

In onderstaande afbeelding is te ze zien hoeveel subsidie je krijgt voor glasisolatie (ook in combinatie met kozijnen).

Wanneer je kiest voor meerdere isolatiemaatregelen kun je aanzienlijk besparen met de ISDE subsidie.

Als je bij ons niet alleen kunststof kozijnen laat plaatsen, maar dit combineert met bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet, verdubbelt je subsidie. Zorg er wel voor dat je de subsidie aanvraagt binnen 24 maanden na de eerste uitgevoerde maatregel. Wij kunnen deze maatregelen, samen met de plaatsing van kozijnen, voor je uitvoeren om je huis energiezuiniger te maken.

*Klik  op de afbeelding om te vergroten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze producten of diensten? Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen om jou verder te helpen.

Kunststof kozijnen zijn voordeliger dan opties zoals hout of aluminium, bieden uitstekende isolatie, zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur.

  • Prijs: Ze zijn kostenefficiënter vergeleken met hout of aluminium.
  • Weinig onderhoud: Vereisen minder onderhoud dan houten kozijnen.
  • Duurzaamheid: Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur.
  • Warmte-isolatie: Bieden uitstekende isolatie, wat energiekosten verlaagt.
  • Geluidswering: Verminderen geluidsoverlast van buiten.
  • Veiligheid: Sterk materiaal en vaak voorzien van inbraakwerend beslag.
  • Levensduur: Gaan lang mee zonder kwaliteitsverlies.

 

 
 
 

Bij Bastion kunt je kiezen: wij kunnen de kunststof kozijnen voor je plaatsen, of je kunt ervoor kiezen om dit door jouw eigen aannemer te laten doen. De keuze ligt volledig bij jou.

Kunststof kozijnen vereisen relatief weinig onderhoud. Het is aanbevolen om ze regelmatig schoon te maken met water en een neutraal schoonmaakmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve, schurende of bijtende schoonmaakmiddelen, aangezien deze het materiaal kunnen beschadigen. De frequentie van schoonmaken hangt af van de omgeving, maar over het algemeen volstaat een paar keer per jaar.

De kosten voor het aanschaffen en plaatsen van kunststof kozijnen zijn afhankelijk van de grootte van het raam. Over het algemeen zijn kunststof kozijnen goedkoper dan houten of aluminium kozijnen. Voor een exacte prijs is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen en specifieke wensen.

De duur van het plaatsen van kunststof kozijnen hangt af van het type kozijn dat geïnstalleerd wordt. Over het algemeen is het een relatief snel proces, maar de exacte tijd kan variëren. Gelukkig kun je gewoon in huis blijven tijdens de installatie; er is geen noodzaak om je woning te verlaten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je precies weten waar je aan toe bent? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij helpen je graag.