Samen bouwen

aan comfort

Nieuwbouw

Bastion bouwt aan comfort

Wil je graag een huis bouwen op je eigen stuk grond? Dan zijn wij de aannemer voor jouw nieuwbouwproject. Vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering staan we voor je klaar zodat we jouw droomhuis samen werkelijkheid kunnen maken.

Bouwen zonder zorgen

Het bouwen van een huis is een grote stap in je leven. Daarom regelen wij een zorgeloos proces. Hoe onze rol er in een nieuwbouwproject uit ziet? Dit hangt af van jouw behoeftes. Wil je het compleet af of liever casco een huis bouwen, een moderne vrijstaande of schuurwoning? Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Tijdens het bouwproces zorgen we ervoor dat je betrokken blijft en dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Samen maken we van jouw huis een plek waar je je echt thuis voelt.

Transparante offerte

We bieden je een gedetailleerde en transparante offerte aan. Je ziet precies wat de kosten zijn en wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Kwaliteit en oplossingsgericht advies

Kwaliteit zorg voor een duurzaam woongenot. Dit start met een gedegen plan. Een goede samenwerking tussen de architect, een constructeur en een aannemer is hierin belangrijk. Als een aannemer pas aanhaakt in de uitvoeringsfase, kan het gebeuren dat de kosten voor het uitvoeren van de bouw veel hoger uitvallen dan jouw budget. In de tekening is dan nog geen rekening gehouden met de kosten van de aannemer. Wij geloven in een aanpak waarin jij, de architect en wij samen aan tafel zitten. Zo zorgen we ervoor dat het uiteindelijke ontwerp aan al jouw behoeftes voldoet, maar dat deze ook binnen jouw budget gebouwd kan worden.

 

Of je nu een strak en minimalistisch ontwerp wilt of juist een uniek en speels ontwerp, wij maken het mogelijk. We luisteren naar jouw wensen en geven advies op maat. We denken met je mee en bieden oplossingen waar nodig.

Bouwproces en planning

Het bouwen van een huis kost tijd. Uiteraard kunnen verschillende factoren de bouwtijd beïnvloeden, zoals het weer en de levertijden van materialen. Maar maak je geen zorgen, wij zorgen voor een realistische planning en houden je op de hoogte van de voortgang. We proberen je huis altijd binnen de afgesproken termijn op te leveren. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan informeren we je tijdig. Dit alles om het bouwproces zo comfortabel mogelijk te maken voor jou.

Klaar om jouw droomhuis te bouwen?

Wij kunnen niet wachten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droom. Samen zetten we de eerste stappen naar jouw nieuwe thuis.

Verbouw

Bastion bouwt aan comfort

Zorgeloos je huis verbouwen

Wil je graag je huis verbouwen? Dat kan samen met ons. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het renoveren van je keuken of badkamer, of het realiseren van een aanbouw, uitbouw of serre, wij zorgen voor een soepele verbouwing van A tot Z.

Persoonlijk advies en begeleiding

Verbouwen is best een grote stap en daarom doen wij ons best om je daarin volledig te ondersteunen en te begeleiden. Wij geven je persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een aannemer voor je huisverbouwing, professioneel advies nodig hebt of gewoon wat hulp wilt bij het proces, wij zijn er om je te helpen.

Vakmanschap

Zeg je Bastion, dan zeg je kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met zorg en aandacht aan jouw verbouwing, waarbij we alleen de beste materialen en technieken gebruiken. Bovendien werken we samen met een aantal vaste partners die we indien nodig inschakelen, zodat elke fase van de verbouwing vakkundig wordt uitgevoerd.

Open en eerlijk

We bieden je een transparante offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. We houden je continu op de hoogte van de voortgang van de verbouwing en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop en we proberen altijd aan al je verwachtingen te voldoen.

Klaar om je huis te verbouwen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van het verbouwingsproces. Samen maken we van jouw huis een vernieuwde en prachtige plek waar je je helemaal thuis voelt.

Utiliteitsbouw

Comfortabel werken

Wil je een nieuwe bedrijfshal, werkplaats, kantoor, winkel of een ander bedrijfsgebouw bouwen? Of ben je van plan om je bestaande bedrijfspand te renoveren, verbouwen of verduurzamen? Dan zijn wij er voor jou. Met onze ruime ervaring kunnen we je adviseren en samenwerken aan een efficiënt en rendabel bouwplan. Wij denken graag met je mee.

Afspraak is afspraak

Het bouwen binnen het budget en volgens planning is van cruciaal belang, vooral als het gaat om utiliteitsbouw. Daarom hebben wij onze service hier volledig op afgestemd. Korte lijnen in de communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Of het nu gaat om een opdracht waarbij wij alle werkzaamheden uitvoeren of een project waarbij we samenwerken met vaste partners voor specifieke taken, wij zorgen ervoor dat het bouwproces en de oplevering verlopen zoals afgesproken.

Alleen de hoogste kwaliteit

In onze bouwprojecten staat kwaliteit voorop. Wij zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsgebouw voldoet aan de hoogste normen. We werken met zorgvuldig geselecteerde materialen en de beste technieken om duurzame en functionele resultaten te bereiken. Een goede afstemming in de communicatie is hierin erg belangrijk. We houden je van begin tot eind op de hoogte van het project.

Maatwerk

We bieden maatwerk, want elk bedrijf is natuurlijk uniek en heeft specifieke eisen en behoeftes. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en vertalen we deze naar een bouwplan dat perfect aansluit bij jouw bedrijfsactiviteiten. Of je nu een nieuw bedrijfspand wilt bouwen, je huidige bedrijfsgebouw wilt renoveren of energiezuiniger wilt maken, wij staan voor je klaar met advies en expertise.

Klaar om jouw bouwproject te realiseren?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met onze persoonlijke aanpak, transparantie en focus op kwaliteit zorgen we ervoor dat jouw bouwproject een succes wordt. Laten we samenbouwen aan de toekomst van jouw bedrijf!

Contact

Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u kennismaken? Of wilt u graag uw plannen delen voor een duurzaam bouwproject, extra isolatie, bijzondere dakbedekking of een huis laten bouwen in een opvallend ontwerp? Neem vrijblijvend contact op of laat een terugbelverzoek achter. We gaan graag met u om de tafel om met u mee te denken! 

Onderhoud & renovatie

Renovatie

Wil je jouw woning of bedrijfspand renoveren? Wij zijn er voor je met deskundig advies en begeleiden we het hele proces tot in de kleinste details. Wij brengen jouw woning of pand volledig up-to-date volgens de huidige isolatie normen en eisen. Bij al onze renovatieprojecten gaan we voor de absolute topkwaliteit. We kunnen nieuwe kozijnen, dakkapellen en gevelbetimmering voorbereiden in onze eigen werkplaats, waardoor deze onderdelen prefab kunnen worden geïnstalleerd. Uiteraard zorgen we ook voor HR++ of HR+++ isolatieglas.

Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van jouw woning of bedrijfspand is essentieel om de waarde te behouden en grote kosten in de toekomst te voorkomen. Die zorgen nemen we graag uit handen als het gaat om onderhoud. We voorzien je van professioneel advies over het juiste onderhoudsplan en nemen de volledige uitvoering op ons. Samen komen we tot een onderhoudsplan dat het beste rendement oplevert. We zorgen ervoor dat jouw investering op de juiste plekken wordt gedaan om de waarde van jouw woning te behouden en zelfs te vergroten, zonder onnodig hoge kosten.

Onderhoud of renovatie nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw renovatie- en onderhoud wensen werkelijkheid kan maken. We zijn er om jou te ontzorgen en jouw woning of pand van A tot Z te begeleiden, met vakmanschap en betrouwbaarheid.