Nieuwbouw

Bastion bouwt aan comfort

Wil je graag een huis bouwen op je eigen stuk grond? Dan zijn wij de aannemer voor jouw nieuwbouwproject. Vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering staan we voor je klaar zodat we jouw droomhuis samen werkelijkheid kunnen maken.

Bouwen zonder zorgen

Het bouwen van een huis is een grote stap in je leven. Daarom regelen wij een zorgeloos proces. Hoe onze rol er in een nieuwbouwproject uit ziet? Dit hangt af van jouw behoeftes. Wil je het compleet af of liever casco een huis bouwen, een moderne vrijstaande of schuurwoning? Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Tijdens het bouwproces zorgen we ervoor dat je betrokken blijft en dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Samen maken we van jouw huis een plek waar je je echt thuis voelt.

Transparante offerte

We bieden je een gedetailleerde en transparante offerte aan. Je ziet precies wat de kosten zijn en wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Kwaliteit en oplossingsgericht advies

Kwaliteit zorg voor een duurzaam woongenot. Dit start met een gedegen plan. Een goede samenwerking tussen de architect, een constructeur en een aannemer is hierin belangrijk. Als een aannemer pas aanhaakt in de uitvoeringsfase, kan het gebeuren dat de kosten voor het uitvoeren van de bouw veel hoger uitvallen dan jouw budget. In de tekening is dan nog geen rekening gehouden met de kosten van de aannemer. Wij geloven in een aanpak waarin jij, de architect en wij samen aan tafel zitten. Zo zorgen we ervoor dat het uiteindelijke ontwerp aan al jouw behoeftes voldoet, maar dat deze ook binnen jouw budget gebouwd kan worden.

 

Of je nu een strak en minimalistisch ontwerp wilt of juist een uniek en speels ontwerp, wij maken het mogelijk. We luisteren naar jouw wensen en geven advies op maat. We denken met je mee en bieden oplossingen waar nodig.

Bouwproces en planning

Het bouwen van een huis kost tijd. Uiteraard kunnen verschillende factoren de bouwtijd beïnvloeden, zoals het weer en de levertijden van materialen. Maar maak je geen zorgen, wij zorgen voor een realistische planning en houden je op de hoogte van de voortgang. We proberen je huis altijd binnen de afgesproken termijn op te leveren. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan informeren we je tijdig. Dit alles om het bouwproces zo comfortabel mogelijk te maken voor jou.

Klaar om jouw droomhuis te bouwen?

Wij kunnen niet wachten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droom. Samen zetten we de eerste stappen naar jouw nieuwe thuis.