Onderhoud & renovatie

Renovatie

Wil je jouw woning of bedrijfspand renoveren? Wij zijn er voor je met deskundig advies en begeleiden we het hele proces tot in de kleinste details. Wij brengen jouw woning of pand volledig up-to-date volgens de huidige isolatie normen en eisen. Bij al onze renovatieprojecten gaan we voor de absolute topkwaliteit. We kunnen nieuwe kozijnen, dakkapellen en gevelbetimmering voorbereiden in onze eigen werkplaats, waardoor deze onderdelen prefab kunnen worden geïnstalleerd. Uiteraard zorgen we ook voor HR++ of HR+++ isolatieglas.

Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van jouw woning of bedrijfspand is essentieel om de waarde te behouden en grote kosten in de toekomst te voorkomen. Die zorgen nemen we graag uit handen als het gaat om onderhoud. We voorzien je van professioneel advies over het juiste onderhoudsplan en nemen de volledige uitvoering op ons. Samen komen we tot een onderhoudsplan dat het beste rendement oplevert. We zorgen ervoor dat jouw investering op de juiste plekken wordt gedaan om de waarde van jouw woning te behouden en zelfs te vergroten, zonder onnodig hoge kosten.

Onderhoud of renovatie nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw renovatie- en onderhoud wensen werkelijkheid kan maken. We zijn er om jou te ontzorgen en jouw woning of pand van A tot Z te begeleiden, met vakmanschap en betrouwbaarheid.