Onze passie

in elk project

Projecten waar

wij trots op zijn

Onze passie is om mensen blij te maken met hun eigen huis en werkomgeving, om hun dromen en wensen waar te maken en om hun woning of pand toekomstbestendig te maken. Dat levert mooie projecten en tevreden klanten op. Vakwerk waar wij trots op zijn en dat we graag met jou delen. 

Bekijk hieronder
onze projecten

Loods X - Groenlo

Wat jarenlang een autoshowroom was, is nu onderdeel van bso Pindakaas: Loods X. Een totaal ander gebruik, andere gebruikers en natuurlijk ook gewoon de eisen van de tijd: het vergde een metamorfose. Op het gebied van indeling, inrichting en afwerking. 

Bedrijfshal met kantoren

We delen graag wat bouwtrots met je: een nieuwe bedrijfshal met kantoren. Vakmanschap met een persoonlijke touch.

Aanbouw woning

Deze opdracht begon met een zorgvuldige analyse van de wensen en behoeften van het gezin, wat resulteerde in een op maat gemaakt ontwerp dat naadloos aansloot bij hun levensstijl.

Verbouwing Notariskantoor

De opdracht was om een kantooromgeving te ontwerpen die rust en vertrouwen uitstraalt, zowel in werkruimtes als bespreekruimten. De warme inrichting maakt het kantoor toegankelijk, met subtiel kleurgebruik en bijzondere materialen voor een stijlvolle, warme ontmoetingsplek. De doordachte indeling bevordert een open en lichte werkomgeving met voldoende ruimte tussen werkplekken voor een gevoel van vrijheid. Tegelijkertijd zijn afgeschermde bespreekruimten gecreëerd voor privacy tijdens vergaderingen.

Camping Goorzicht

In het sfeervolle natuurgebied het Goor in Aalten hebben wij het voorrecht gehad om de nieuwe receptie van de camping te realiseren. Het ontwerp van de receptie is ontworpen door Ontwerpstudio John Ligtenberg. Het doel was om een inspirerende ontmoetingsplek te creëren met een overzichtelijke, lichte ruime uitstraling.

Verbouw woning

Bij deze verbouwing hebben we een prachtige uitbouw gerealiseerd, waardoor de leefruimte aanzienlijk is vergroot. Maar dat is niet alles – de oude garage heeft nu een nieuw leven als een gezellige slaapkamer, waardoor het gezin elke dag kan genieten van een vernieuwde en functionele ruimte.

Wat klanten

over ons zeggen

Maria Huibers
Maria Huibers
Lees verder
Renovatie van een uitgeleefde woning, isoleren en vernieuwen dak, gevels en ramen,; verwarming en el. installatie; vernieuwen plafonds. Vragen worden altijd snel en accuraat beantwoord via telefoon, mail of bezoek, hoe druk het ook is. Offertes zijn duidelijk. Afspraken worden nagekomen. De aannemer is oprecht, werkt met enthousiaste mensen die zichtbaar zin in hun werk hebben, in gestaag tempo (niet allerlei rookpauzes, vervroegd weggaan of te laat komen, te lange lunches), hij let op het werk en het resultaat, en levert kwaliteit. Er is aandacht voor alle uitvoering. Een vakman! Ik woonde aan de andere kant van Nederland, maar achterlaten kon alles in goed vertrouwen. Ik had één teleurstelling (tegelwerk bijkeuken), waar vlak voor de verhuizing, toen zonder mogelijkheid tot communicatie, er geen goede uitvoeringsafspraken over waren gemaakt. Maar dat is toch netjes opgelost. Bij werk dat anders dan wenselijk door derden is uitgevoerd, wordt open over gecommuniceerd, en werk hersteld. Er komt nog een verbouwing aan, maar ik weet wie dat zal uitvoeren.
Nathalie Grotenhuis
Nathalie Grotenhuis
Lees verder
Een prachtige uitbouw van ons huis is door Bastion gerealiseerd, nog iedere dag genieten wij hier volop van! Ze konden op korte termijn beginnen, als er werkzaamheden waren die we graag zelf wouden doen was dit geen probleem, de communicatie verliep super en de vooraf afgegeven offerte klopte! Kortom niets dan lof!
Eddy
Eddy
Lees verder
Een prettige partij om je verbouwing aan toe te vertrouwen. Bastion werkt transparant en levert vakwerk.
Ilja en Jill
Ilja en Jill
Lees verder
Bastion denkt vanuit mogelijkheden. Tijdens de verbouwing bleven ze meedenkend, flexibel en makkelijk benaderbaar.
Marga en Paul
Marga en Paul
Lees verder
Bastion staat voor vakmanschap. Mark adviseert goed en eerlijk en maakt zijn beloftes meer dan waar. Door de doortastendheid van Mark kon de verbouwing ook nog eens eerder afgerond worden.
Paul en Thea
Paul en Thea
Lees verder
Door het kundige advies en een team dat hun afspraken nakomt, is het prettig werken met Bastion. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Previous
Next