Oog op detail voor

al onze projecten

Projecten waar

wij trots op zijn

Onze passie is om mensen blij te maken met hun eigen huis en werkomgeving, om hun dromen en wensen waar te maken en om hun woning of pand toekomstbestendig te maken. Dat levert mooie projecten en tevreden klanten op. Vakwerk waar wij trots op zijn en dat we graag met jou delen. 

Bekijk hieronder
onze projecten

Wat klanten

over ons zeggen

Maria Huibers
Maria Huibers
Lees verder
Renovatie van een uitgeleefde woning, isoleren en vernieuwen dak, gevels en ramen,; verwarming en el. installatie; vernieuwen plafonds. Vragen worden altijd snel en accuraat beantwoord via telefoon, mail of bezoek, hoe druk het ook is. Offertes zijn duidelijk. Afspraken worden nagekomen. De aannemer is oprecht, werkt met enthousiaste mensen die zichtbaar zin in hun werk hebben, in gestaag tempo (niet allerlei rookpauzes, vervroegd weggaan of te laat komen, te lange lunches), hij let op het werk en het resultaat, en levert kwaliteit. Er is aandacht voor alle uitvoering. Een vakman! Ik woonde aan de andere kant van Nederland, maar achterlaten kon alles in goed vertrouwen. Ik had één teleurstelling (tegelwerk bijkeuken), waar vlak voor de verhuizing, toen zonder mogelijkheid tot communicatie, er geen goede uitvoeringsafspraken over waren gemaakt. Maar dat is toch netjes opgelost. Bij werk dat anders dan wenselijk door derden is uitgevoerd, wordt open over gecommuniceerd, en werk hersteld. Er komt nog een verbouwing aan, maar ik weet wie dat zal uitvoeren.
Nathalie Grotenhuis
Nathalie Grotenhuis
Lees verder
Een prachtige uitbouw van ons huis is door Bastion gerealiseerd, nog iedere dag genieten wij hier volop van! Ze konden op korte termijn beginnen, als er werkzaamheden waren die we graag zelf wouden doen was dit geen probleem, de communicatie verliep super en de vooraf afgegeven offerte klopte! Kortom niets dan lof!
Previous
Next