Oog op

Vakkundige kozijnen

Aluminium

Kozijnen

Geen zorgen

Na het inventariseren van jouw wensen stellen we een gedetailleerde offerte op. Na jouw goedkeuring nemen we contact op met de producent en worden de kozijnen in productie genomen. Zodra de leverdatum bekend is, stemmen we dat met jou af en zorgen we voor een soepele levering en montage van de kozijnen. Gedurende het hele proces houden we je op de hoogte van de voortgang.

Ontdek de voordelen van aluminium kozijnen en maak een weloverwogen keuze voor jouw woning of bedrijfspand:

De aluminium kozijnen die wij leveren en monteren zijn sterk, stevig en duurzaam. Aluminium heeft een lange levensduur en is oneindig recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzame keuze voor jouw woning. Met onze aluminium kozijnen kies je voor kwaliteit en een milieuvriendelijke oplossing.

Deze kozijnen hebben een slank profiel. Dit zorgt voor een moderne uitstraling van jouw woning. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig. Ze zijn licht van gewicht en toch erg sterk, wat ze bijzonder geschikt maakt voor grote ramen of glazen puien.

Kozijnen van aluminium zijn thermisch isolerend, vooral in combinatie met het juiste glas. De profielen zijn professioneel gescheiden aan de binnen- en buitenkant, waardoor warmteverlies minimaal is. Afhankelijk van de inbouwdiepte en serie kunnen de kozijnen worden voorzien van isolatieglas HR++  of HR+++  . Isolatieglas HR+++ wordt steeds vaker gekozen bij de bouw van woningen vanwege de superieure isolatie. Dit resulteert in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot.

Wij snappen als geen ander dat kozijnen de stijl van jouw woning moeten complementeren. Of je nu een moderne, traditionele of klassieke woning hebt, bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan ontwerpen. Van strakke en moderne vormen tot rond en klassiek, we bieden diverse opties om ervoor te zorgen dat jouw kozijnen perfect passen bij de architectuur van jouw huis.

Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je precies kunt kiezen wat bij jouw smaak en stijl past. Met profielen in Ral-Kleur Hoogglans, Ral-Kleur Glans, Ral-Kleur Fijnstructuur en Ral-Kleur Mat bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Bovendien kun je ervoor kiezen om de profielen aan de binnenkant van de kozijnen een andere kleur te geven dan aan de buitenkant. Hierdoor kun je de kleuren perfect afstemmen op zowel het interieur als de buitenkant van jouw woning. Naast de kleur- en afwerkingsopties bieden we ook aluminium kozijnen in steellook, voor een wat modernere en industriële uitstraling.

Bij ons geldt een volledige service. We kunnen kozijnen leveren en monteren, maar je kunt ook alleen de kozijnen bij ons bestellen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, we hebben oplossingen voor elke situatie. Het plaatsen van kunststof kozijnen is relatief eenvoudig en kan zonder veel gedoe worden gedaan. Je kunt bijvoorbeeld gewoon in jouw huis blijven terwijl we de kozijnen vervangen

Het voordeel van aluminium kozijnen is dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben, aangezien aluminium een uiterst duurzaam en stevig materiaal is. Ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd met water en een neutraal schoonmaakmiddel. Het gebruik van een mild, niet-schurend reinigingsmiddel is voldoende om ze in optimale staat te houden. Door regelmatig schoon te maken, behoud je de frisse uitstraling van je kozijnen en blijven ze langdurig mooi.

Van strak en modern tot
rond en klassiek

Diverse kleurmogelijkheden
en combinaties

Eenvoudige montage

Makkelijk in onderhoud

Contact

Geïnteresseerd in aluminium kozijnen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We adviseren jou graag over de aluminium kozijnen die jouw woning of pand compleet maken. 

Kunststof

Kozijnen

Geen zorgen

We stellen een gedetailleerde offerte op na het inventariseren van jouw wensen. Als je deze goedgekeurd hebt, nemen we contact op met de producent en worden de kozijnen in productie genomen. Zodra de leverdatum bekend is, stemmen we dit met jou af en zorgen we voor een soepele levering en montage van de kozijnen. Gedurende het hele proces houden we je goed op de hoogte van de voortgang.

Ontdek de voordelen van kunststof kozijnen en maak een weloverwogen
keuze voor jouw woning of bedrijfspand:

Onderhoudsgemak en duurzaamheid zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van kozijnen. Daarom zou je bij ons ook voor kunststof kozijnen kunnen kiezen. Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is de betaalbaarheid. Ze zijn over het algemeen goedkoper dan houten of aluminium kozijnen, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie op zoek is naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook voor kunststof kozijnen geldt dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze er jarenlang mooi uit blijven zien.

Kunststof kozijnen bieden ook uitstekende isolatie-eigenschappen. Warmte-isolatie en geluidswering worden voornamelijk bepaald door het glas, maar het kozijn speelt ook een rol. Het type profiel dat je kiest, beïnvloedt de isolatie en geluidswering van het kozijn. Bovendien zorgen kunststof kozijnen voor een veilige woonomgeving. Ze voldoen aan alle normen en eisen op het gebied van veiligheid, en dat vinden wij belangrijk.

We hebben een ruime keuze aan ontwerpopties en kleuren voor kunststof kozijnen. Of je nu op zoek bent naar profielen zonder houtnerf in wit of crème, profielen met houtnerf of profielen met een automotive finish, wij hebben verschillende stijlen en kleuren om aan jouw wensen te voldoen. Er zijn genoeg mogelijkheden en opties die perfect bij jouw huis en smaak passen.

Bij ons geldt een volledige service. We kunnen kozijnen leveren en monteren, maar je kunt ook alleen de kozijnen bij ons bestellen. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, we hebben oplossingen voor elke situatie. Het plaatsen van kunststof kozijnen is relatief eenvoudig en kan zonder veel gedoe worden gedaan. Je kunt bijvoorbeeld gewoon in jouw huis blijven terwijl we de kozijnen vervangen.

Kies voor kunststof

Meer weten over kunststof kozijnen?

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je adviseren welke hoogwaardige kunststof kozijnen het beste aan jouw criteria voldoen. 

Onderhoud van

Kozijnen

Regelmatige reiniging

Een regelmatige reiniging van je ramen en deuren is van groot belang. Gebruik hiervoor water en voeg eventueel een neutraal schoonmaakmiddel toe. Gebruik geen agressieve, schurende of bijtende schoonmaakmiddelen, want deze kunnen de oppervlakken beschadigen. Kies altijd voor milde, niet-schurende reinigingsmiddelen om je kozijnen te reinigen en te beschermen.

Kunststof onderhoud

Voor kunststof kozijnen bieden we speciale onderhoudspakketen aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor zowel glad kunststof als kunststof met nerf. Met behulp van de onderhoudsbrochure en het onderhoudspakket kun je zelf het onderhoud uitvoeren. Het is belangrijk om de voorschriften te volgen, zoals het aanbrengen van een wax in het voorjaar en het schoonmaken van de ontwateringsgaten in het najaar. Dit helpt de kozijnen in optimale conditie te houden.

Aluminium onderhoud

Voor aluminium kozijnen geldt dat kleine puntjes soms bijgewerkt kunnen worden met een lakstift. Bij grotere plekken raden we aan om een professional in te schakelen voor het spuiten van de kozijnen. Daarnaast zijn er garanties beschikbaar voor zowel aluminium als kunststof kozijnen, waarmee je verzekerd bent van de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen.

Bescherming en Garantie

Door je kozijnen regelmatig en zorgvuldig te onderhouden, volgens de voorschriften en met behulp van de juiste onderhoudsproducten, kun je de levensduur van je kozijnen aanzienlijk verlengen. Onze kozijnen van kunststof en aluminium hebben een levensduur van maar liefst 50 jaar, mits ze goed onderhouden worden. Houd er wel rekening mee dat bij het aanbrengen van wax de kozijnen niet in direct zonlicht mogen staan, om te voorkomen dat de wax inbrandt.

Geinteresseerd in een onderhoudspakket of advies over onderhoud?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij adviseren graag hoe jij je aluminium of kunststof kozijnen het beste kunt onderhouden.

Accessoires

Horren

Niemand wil insecten in huis. Daarom hebben wij hoogwaardige horren die perfect bij jouw ramen en deuren passen. Onze werkwijze is gericht op een persoonlijke aanpak en een vlotte afhandeling, zodat jij snel kunt genieten van een insectenvrije leefomgeving.

Maatwerk

Bij het leveren van horren gaan we altijd in overleg met de klant om de gewenste kleur te bepalen. Nadat de kleurkeuze is gemaakt, stellen we een gedetailleerde offerte op. Na goedkeuring van de klant sturen we de offerte naar de producent, waarna de horren in productie worden genomen. Zodra de leverdatum bekend is, plannen we in overleg met de klant de levering en montage van de horren.

Soorten horren

Voor naar buiten draaiende ramen bieden we rolhorren aan, terwijl voor naar binnen draaiende ramen inzethorren beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we plissé rolhorren voor deuren. Hiermee zorgen we ervoor dat elke opening in jouw woning effectief beschermd is tegen insecten.

Geschikt voor verschillende raamtypes

Onze horren zijn geschikt voor kunststof, houten of aluminium draaikiepramen. Belangrijk is om te weten dat onze horren niet voor alle aluminium ramen geschikt zijn. Daarom gaan we graag samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Kleurkeuze

Onze inzethorren zijn verkrijgbaar als maatwerk en worden standaard geleverd in de kleuren Ral 9001, Ral 9010 en Ral 7016. Tegen een meerprijs is ook een Ral-kleur naar keuze mogelijk. Onze EVR rolhor is geschikt voor draairamen en kan ook op het beleg van dakramen worden geplaatst. De beschikbare kleuren zijn Ral 9001, Ral 9010 en Ral 7016, zonder structuur.

Hoogwaardige materialen en onderhoudsgemak

Onze horren zijn vervaardigd van duurzaam aluminium en voorzien van een polyester gaas. Daarnaast maken we gebruik van diverse kunststof onderdelen om de horren stevig en functioneel te maken. Om de perfecte pasvorm te garanderen, meten we de ramen en deuren ter plekke in. Het liefst installeren we de horren zelf, zodat we de ramen nauwkeurig kunnen afstellen.

Onderhoud van de horren is eenvoudig. Inzethorren kunnen onder een handdouche worden afgespoeld, terwijl rolhorren afneembaar zijn met een zachte natte doek.

Garantie en service

We willen natuurlijk dat jij tevreden bent en daarom bieden we een garantietermijn van 12 maanden op onze horren. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de horren, dan staan we klaar om het probleem op te lossen en de garantie te waarborgen.

Ook het gemak van horren ontdekken?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij voortaan insectvrij kunt genieten van jouw woning of bedrijfspand.

Raambekleding - EasyFit

Met EasyFit raambekleding bieden we een eenvoudige en praktische oplossing voor openslaande ramen en deuren. Het EasyFit frame is speciaal ontworpen om op een zeer gemakkelijke manier gemonteerd te kunnen worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de magneetstrip aan de achterzijde van het frame, waarmee het stevig op zijn plaats blijft zitten.

Het handige van het EasyFit frame is dat het ook op een eenvoudige manier te verwijderen is. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je het raam wilt reinigen. Je kunt het frame moeiteloos loskoppelen en weer terugplaatsen, zonder gedoe of ingewikkelde montage.

Met EasyFit plissé kun je kiezen voor een honingraatplissé of jaloezie, die in het frame wordt gemonteerd. Dankzij het U-profiel waarin de raambekleding is opgesloten, kan er geen licht vanaf de buitenzijde door het frame komen. Dit zorgt ervoor dat de EasyFit plissé zowel verduisterend als isolerend werkt. Zo kun je genieten van een aangename sfeer in huis, met controle over de hoeveelheid licht en privacy die je wenst.

Naast EasyFit plissé bieden we ook EasyFit jaloezieën aan. Deze jaloezieën passen perfect in het EasyFit frame en kunnen eenvoudig bediend worden om de lichtinval en de gewenste mate van privacy te regelen. Met de strakke uitstraling en functionaliteit van EasyFit jaloezieën creëer je een stijlvolle en praktische oplossing voor je raambekleding.

Maak je huis of pand compleet met EasyFit

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je inspireren door de mooie en praktische oplossingen die EasyFit te bieden heeft.