Project

Loods X

Loods X

Avontuur en ontdekking

Het is prachtig om te zien hoe wat ooit een autoshowroom was, nu is omgetoverd tot een thuis voor BSO Pindakaas: Loods X. Het ging niet alleen om het veranderen van de ruimte, maar om het creëren van een warme, uitnodigende plek waar kinderen zich thuis voelen. 

We hebben het metselwerk verricht, we plaatsten aluminium buitenkozijnen en stalen binnenkozijnen. Die voorzagen we van taatsdeuren.  De glazen deuren van vloer tot plafond zorgen niet alleen voor een open, transparante sfeer, maar bieden ook een uitnodiging om binnen te stappen in een wereld van avontuur en ontdekking.

Loods X

Beleving en Xperience

We monteerden de complete keuken en alle verlichting en plaatsten vensterbanken van geborsteld eikenhout. Loods X is een voor kinderen uitdagende buitenschoolse opvang, ingericht met verschillende hoeken waar kinderen kunnen ontdekken en experimenteren. Een Xperience die helemaal van nu is. Er is een gezamenlijke ruimte en er zijn aparte ruimtes. Het is de complete beleving, uitdaging en Xperience, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.