Woningbouw

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Bouwbedrijf Bastion is uw allround bouwpartner! Vanuit onze ruime ervaring adviseren we u vakkundig tijdens het gehele bouwproces en alle voorbereidingen die eraan voorafgaan. We denken proactief met u mee over hoe we het resultaat dat u voor ogen heeft werkelijkheid maken. 

Bouwen zonder zorgen 

Het bouwen van een nieuwe woning hoeft geen stressvolle aangelegenheid te zijn. Indien gewenst kunnen we u volledig ontzorgen tijdens het proces terwijl u natuurlijk volledig betrokken blijft, maar uiteraard kunnen we ook een deel van uw project uitvoeren. Of het nu gaat om een opdracht waarbij Bouwbedrijf Bastion alle werkzaamheden uitvoert, of een opdracht waarbij ook onderaannemers betrokken zijn voor specifieke werkzaamheden, we verzorgen de werkzaamheden én de communicatie tot in de puntjes! Alles om ervoor te zorgen dat het bouwproces soepel leidt naar uw nieuwe woning. 

Persoonlijk contact tot én met de oplevering

Bouwbedrijf Bastion werkt met een team van gedreven vakmensen met oog voor detail en oog voor u als klant. Tijdens uw bouwproject heeft u één centrale contactpersoon die op de hoogte is van alles wat er speelt en u hiervan op de hoogte houdt. We werken met persoonlijk contact en korte lijnen, maar vallen u natuurlijk niet onnodig lastig. We maken heldere afspraken en houden ons daar gewoon aan. We leveren vakwerk waar we trots op zijn! 

Contact

Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u kennismaken? Of wilt u graag uw plannen delen voor een duurzaam bouwproject, extra isolatie, bijzondere dakbedekking of een huis laten bouwen in een opvallend ontwerp? Neem vrijblijvend contact op of laat een terugbelverzoek achter. We gaan graag met u om de tafel om met u mee te denken! 

arrow_upward