Onderhoud & Renovatie

De complete renovatie van een woning? Of samen met ons een onderhoudsplan opstellen, zodat uw pand in goede staat blijft? Met onderhoud en renovatie voorkomt u een hoop ongemakken in huis, bovendien stijgt de waarde van uw woning na herstel- en vernieuwingswerkzaamheden en bespaart u in veel gevallen energiekosten.

Renovatie

Renovatiewerkzaamheden zijn werkzaamheden waarbij bestaande bouw wordt vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde van uw woning toeneemt. Renovatie zorgt er voor dat het pand voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen. Bijvoorbeeld het vervangen van enkele beglazing naar dubbele of isolerende HR++ beglazing. Of het vervangen en vernieuwen van kozijnen, dakkapellen en gevelbetimmeringen die door de jaren heen zijn verkleurd of versleten.

Onderhoud

Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is essentieel voor het behoud van de waarde en om grote kostenposten in de toekomst te voorkomen. Uitstel van onderhoud kan lekkages, houtrot en tocht veroorzaken en dat zijn nog maar de kleine problemen. Bouwbedrijf Bastion kan, in overleg met u, bepalen welk onderhoud er aan uw woning verricht dient te worden en kan dit efficiënt uitvoeren. Een specifieke vraag? We helpen u graag verder.

Contact

Meer weten over onze onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? Of wilt u alleen een specifieke ruimte laten renoveren, neem vrijblijvend contact met ons op.

arrow_upward