Onderhoud & Renovatie

Bouwbedrijf Bastion is dé specialist op het gebied van onderhoud en renovatie. Of het nu gaat om een complete renovatie van uw woning of een onderhoudsplan voor uw woning of bedrijfspand, we zetten onze jarenlange ervaring in om u hoogwaardig te adviseren en topkwaliteit te leveren bij de uitvoering van de werkzaamheden. 

Renovatie

Wilt u uw woning of bedrijfspand renoveren? We adviseren u graag en begeleiden het hele proces tot in de puntjes! Onze ervaren professionals brengen uw woning of pand helemaal naar de huidige standaarden. Bij onze projecten leveren we absolute topkwaliteit en zorgen ervoor dat eventuele overlast tot een absoluut minimum wordt beperkt en de doorlooptijd zo kort mogelijk is. Nieuwe kozijnen, dakkapellen en gevelbetimmering bereiden we voor in onze werkplaats waardoor deze onderdelen prefab kunnen worden geïnstalleerd. Natuurlijk plaatsen we isolatieglas of HR++ beglazing en zorgen we dat het oorspronkelijke karakter van de woning behouden blijft!

Onderhoud

Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is essentieel voor het behoud van de waarde en om grote kostenposten in de toekomst te voorkomen. Bouwbedrijf Bastion adviseert u graag over de juiste invulling van uw onderhoudsplan en ontzorgt u volledig in de uitvoering! Samen komen we tot het onderhoudsplan dat het juiste rendement oplevert. De juiste investering op de juiste plekken om de waarde van uw woning te behouden en vergroten zonder onnodig hoge kosten. We zijn 100% transparant in onze offertes en onze planning. We leveren uitsluitend topkwaliteit en bij ons geldt; afspraak is afspraak. 

Contact

Heeft u plannen voor onderhoud of renovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan denken we met u mee en adviseren we over de beste weg naar het gewenste resultaat! 

arrow_upward