Utiliteitsbouw

Wilt u een nieuwe bedrijfshal, werkplaats, kantoor, winkel, etc. bouwen? Of wilt u deze renoveren, verbouwen of verduurzamen? Dan is Bouwbedrijf Bastion uw bouwpartner.  

Vanuit onze ruime ervaring in utiliteitsbouw voor bedrijven, adviseren we u bij het realiseren van een efficiënt en rendabel bouwplan. We denken met u mee en bieden 100% transparantie in ons offertetraject.

Afspraak is afspraak 

We weten dat bouwen binnen begroting en volgens planning extreem belangrijk is, in het bijzonder als het gaat om utiliteitsbouw. Daarom is onze dienstverlening hier volledig op ingericht. We werken met korte communicatielijnen met één centrale contactpersoon en leveren topkwaliteit volgens planning en binnen het budget. 

Of het nu gaat om een opdracht waarbij Bouwbedrijf Bastion alle werkzaamheden uitvoert, of een opdracht waarbij ook onderaannemers betrokken zijn voor specifieke werkzaamheden, we verzorgen de werkzaamheden én de communicatie tot in de puntjes! Alles om ervoor te zorgen dat het bouwproces en de oplevering verloopt zoals we hebben afgesproken. 

Contact

Wilt u een project starten en wilt u verder praten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! We gaan graag met u om de tafel om de wensen, eisen en mogelijkheden te bespreken! 

arrow_upward