Verbouw

Wilt u een verbouwing doen aan uw huis? Dan is Bouwbedrijf Bastion úw partner!  

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, een verbouwing van de keuken of badkamer of het plaatsen van een aanbouw, uitbouw of serre, Bouwbedrijf Bastion geeft 100% transparantie in de offerte en de planning. We leveren topkwaliteit waar we trots op zijn en werken volgens het principe; afspraak is afspraak. Daarbij zetten we ook graag een stapje extra!

Het proces

Bij een verbouwing is het essentieel dat de werkzaamheden volgens afspraak, volgens planning en binnen budget verlopen. We zijn ons er ook van bewust dat u in veel gevallen in het huis blijft wonen terwijl de werkzaamheden worden uitgevoerd. Daarom doen we er alles aan om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden en de overlast tot een absoluut minimum te beperken.  

Waar mogelijk bereiden we werkzaamheden in onze werkplaats voor zodat we prefab onderdelen snel kunnen plaatsen en absolute topkwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat de ruimte waar wordt gewerkt aan het eind van de dag netjes wordt achtergelaten.

Één aanspreekpunt

We houden van korte lijnen. Tijdens de verbouwing heeft u één centraal aanspreekpunt en denken we proactief met u mee zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt met het gewenste resultaat bij afronding. U blijft 100% betrokken en kunt altijd bij ons terecht met vragen of voor advies. 

Contact

Heeft u plannen voor een verbouwing? Neem vrijblijvend contact op! We denken graag met u mee, geven hoogwaardig advies op maat en helpen u bij het realiseren van uw wensen! 

arrow_upward